Prima pagină

Programul de lucru cu publicul al Secției Consulare

 

 

Luni – Vineri        09:00 – 13.00 – depunerea cererilor de servicii consulare

Luni – Vineri        14:00 – 16:00 – eliberarea documentelor

Adresa:  Paz Tower 2, Str. Shoham, Nr. 2, Et. 8, Ramat Gan, 52510

 

ATENȚIE!

Serviciile consulare sunt furnizate numai pe bază de programare pe Ghișeul Consular Online,

disponibil la adresa www.econsulat.ro

Cetățenii români care nu mai posedă documente de călătorie pot solicita eliberarea unui TITLU DE CĂLĂTORIE, fără programare, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.00, iar în situații excepționale și în zilele de sâmbătă sau duminică, după apelarea numărului de urgență al misiunii.

 

Situații de urgență

Telefonul de urgență este +972 54 5643279 

Telefonul de urgență este destinat exclusiv pentru cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).

ATENȚIE! La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

 

Informații consulare

 

Call Center disponibil 24h/7            +972 3 529 0613

   pentru cetățenii români                +972 3 5244644

             +972 3 5242482

Telefon Secția Consulară                +972 3 5290611

Fax                                                   +972 3 5247379

E-mail 

contact@informatiiconsulare.ro – adresă destinată cetățenilor români

telaviv.consul@mae.ro

Web      www.informatiiconsulare.roPortal web destinat cetățenilor români

 

ATENȚIE!

Secţia consulară nu are angajați traducători, avocați, firme de pompe funebre și nici nu lucrează în mod deosebit cu o persoană sau firmă anume sau alţi intermediari şi nu nici îşi asumă răspunderea pentru serviciile sau informaţiile furnizate de aceştia. 

 

Post de funcționar în cadrul Ambasadei României la Tel Aviv

11.09.2019

Ambasada României în Statul Israel anunță disponibilitatea contractării unui funcționar, cu normă întreagă, angajat pe plan local. Dacă aveți cetățenie română, sunteți un bun cunoscător al limbilor română și ebraică,…

Conferința de nivel înalt cu tema “Cooperarea UE-Israel în domeniul securității cibernetice în contextul economiei digitale” (6 mai 2019)

08.05.2019

La 6 mai 2019, la Tel Aviv, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, a participat, în calitate de invitat special, la conferința de nivel înalt cu tema “Cooperarea UE-Israel în domeniul…

Celebrarea Francofoniei la Tel Aviv

15.03.2019

La 8 martie 2019, Ambasada României și ICR Tel Aviv au participat cu un stand național în cadrul Târgului Francofoniei din Tel Aviv. Programul evenimentului a inclus reprezentații muzicale ale artiștilor francofoni, respectiv concertul …
  • Numeroşi cetăţeni români au beneficiat deja de avantajele www.econsulat.ro: economie de timp (vii la sediul consulatului în ziua şi la ora programate) şi garanţia dosarului complet (datele şi documentele au fost deja verificate de consulat). Pentru cei care încă nu l-au folosit, sunt necesari doar trei paşi: 1. Te înscrii pe www.econsulat.ro, alegi serviciul consular dorit și completezi datele cerute. 2. După ce consulatul verifică și confirmă că cererea este completă, accepţi programarea făcută de consulat sau alegi o altă zi şi oră. 3. Vii la sediul consulatului, în ziua și ora pe care le-ai programat, pentru a depune cererea, fără o așteptare suplimentară. Pentru uşurinţă, pe pagina de Facebook a Ambasadei sunt videoclipuri explicative care arată, rapid şi simplu, cum să te înscrii şi să ceri aproape orice serviciu consular prin www.econsulat.ro. Videoclipurile explicative deja răspund la cele mai frecvente întrebări trimise de cetăţenii români. Cetăţenii români care se vor prezenta la sediile consulatelor fără programare vor putea solicita servicii consulare în măsura în care nu există programări în prealabil, dar aceștia se vor confrunta cu timpi de aşteptare (în comparaţie cu cei care vin la ora programată) şi chiar cu riscul de a nu avea documentele necesare pentru depunerea cererii. Programările pentru serviciile consulare sunt gratuite, iar ambasada lucrează direct cu cetăţeanul român. Cei care aleg să plătească intermediari pentru programarea de servicii consulare pentru un lucru pe care îl pot face singuri, de pe orice computer sau telefon cu internet, şi sunt nevoiţi să dea date personale şi copii după documente unor persoane necunoscute.